Leasing - genvejen til din drømmebil!

Leasing er blevet en stor vinder indenfor bilverdenen, og derfor tilbyder vi hos Audi Randers en bred vifte af forskellige leasing muligheder. Dette indebærer: flexleasing, splitleasing samt sæsonleasing.

Læs om de forskellige leasingtyper nedenfor:

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing får du finansieret bilen og opnår samtidig brugsretten til bilen i leasingperioden. Du betaler en førstegangsydelse samt etablerings-gebyr ved indgåelse af aftalen, og herefter opkræver vi en fast månedlig ydelse i den aftale leasingperiode. Når leasingperioden udløber, er du forpligtet til at købe – alternativt finde en køber som vil overtage bilen til den aftalte restværdi/pris. Det er helt afgørende, at den på forhånd aftalte restværdi/pris er sat realistisk, så man ikke står med et potentielt tab på bilen ved evt. videresalg. Ved flexleasing er der ingen begrænsninger med hensyn til kørte kilometer, da leasingtager jo selv overtager bilen efter end leasingperiode.

Splitleasing

Splitleasing, eller dele-leasing som det også kaldes, gør det muligt at køre i firmabil – uden beskatning. Arbejdsgiver og medarbejder deler udgift til drift og leasing af bil på baggrund af andel kørte kilometer. Dvs. arbejdsgiver betaler kun for de erhvervsmæssigt kørte kilometer, og den ansatte betaler for de privat kørte kilometer. Den ansatte slipper for beskatning, og virksomheden for tidskrævende administration. Virksomheden vil endvidere opnå en en omkostningsreduktion, idet medarbejderen jo bidrager til drift og leasing. Splitleasing er således et rigtig godt alternativ til, at en virksomhed stiller fri bil til rådighed for medarbejdere. Fri Firmabil er ofte ikke rentabelt - med mindre man kører mange private kilometer. 

Sæsonleasing

Vi tilbyder også sæson-leasing, hvor bilen kun er indregistreret i udvalgte måneder. Typisk 6 måneder om året. Som udgangspunkt vil vi kun opkræve ydelse for den periode køretøjet benyttes, og et mindre beløb for opbevaring og forsikring udenfor sæson. Leasingydelsen er typisk noget mindre end evt. renteudgifter til finansiering af køb med fuld afgift vil være. Sæson-leasing er et fantastisk koncept for sportsvogne, cabrioleter, motorcykler eller andre specialkøretøjer som brugeren kun ønsker på vejen dele af året. Man kan således køre firehjulstrækker om vinteren og sportsvogn eller motorcykel om sommeren.

Bliv klogere og hør mere om leasing ved evt. at tage fat i en fra vores salgsteam.