Audi Q2 får ny infotainment og skarpere pris

Audis populære og kompakte SUV får en opgradering af infotainmentsystemet med Audi virtual cockpit og touchscreen som central betjeningsenhed til MMI. Desuden har Audi Danmark valgt at skære priserne til, så Audi Q2 allerede nu kan privatleases fra kun 2.995 kr. i månedlig ydelse og 10.000 kr. i udbetaling*.

Audi videreudvikler konsekvent sine modeller, og denne gang er turen kommet til mærkets mindste SUV, Audi Q2, der får en teknisk opgradering af sit infotainmentsystem. Nyhederne i standardudstyret omfatter et 8,8” MMI touch display med høj opløsning, et opdateret Audi virtual cockpit instrumentdisplay og sikkerhedsudstyrselementer som fx vejskiltegenkendelse.

Opdateret Audi virtual cockpit
Det opdaterede virtuelle cockpit har nu full-HD-opløsning (1.920 x 720 pixels) kombineret med de forskellige individualiseringsmuligheder. Dertil hører de klassiske visninger af hastighed og omdrejningstal samt informationer om navigation eller medier. Man kan skifte mellem forskellige visninger ved hjælp af View-knappen på multifunktionsrattet.

Som tilvalg kan førerne skifte mellem to grundlæggende layouts af displayet: Det ene layout viser speedometer og omdrejningstæller i ca. samme størrelse som analoge runde instrumenter og har integreret informationer om medier eller navigation i det centrale område i displayet. Det andet layout viser speedometer og omdrejningstæller i mindre format, og kan derudover fx vise et navigationskort med integreret ruteplanlægning på næsten hele skærmen.

Touchscreen
Det nye MMI touch display, som nu er 8,8” stort, udgør den centrale betjeningsenhed i det nye infotainmentsystem. Displayet har en opløsning på 1.270 x 720 pixels og hurtig respons. Den hidtil velkendte dreje-/trykknap i midterkonsollen bortfalder – pladsen udnyttes i stedet til et praktisk opbevaringsrum.

Som standard er Audi Q2 bl.a. udstyret Audi Smartphone interface, DAB-radio, Emergency Call-funktioner og en række Audi connect-tjenester, herunder kontrol og styring af visse af bilens funktioner som fx oplåsning af dørene eller kontrol af tankniveauet via myAudi appen.

Som ekstraudstyr kan tilvælges ”MMI Navigation plus”, der bl.a. indeholder navigationstjenester med satellitkort i høj opløsning (navigationskortet opdateres automatisk månedligt i 36 måneder). Derudover omfatter pakken ekstra onlinetjenester, herunder bl.a. Audi trafikinformationer plus med oplysninger om trafikflow på vognbaneniveau, informationer om onstreet-parkering m.m.

Den opgraderede Audi Q2 introduceres i Danmark med den nye infotainment senere i 2024.

Skarp pris på Audi Q2 i Danmark
Audi Danmark har valgt at justere prisen på den populære SUV, så Audi Q2 nu kan privatleases fra kun 2.995 kr. i månedlig ydelse og 10.000 kr. i udbetaling* for en Audi Q2 30 TFSI med 110 hk og manuelt gear. For 3.195 kr. fås den større Q2 35 TFSI med 150 hk og S tronic automatgear.

Hos Audi forhandlerne er der samtidig lagerbiler til øjeblikkelig levering af den eksisterende model, så man hurtigt kan blive godt og attraktivt kørende.

Læs mere på audi.dk/privatleasing

____________________

*Audi Q2 Prestige 30 TFSI 110 hk: Forbrug v/bl. kørsel: 17,2 km/l. CO2: 132 g/km. Fra 2.995 kr./mdr. v/ 15.000 km/år. Mindstepris i bindingsperioden 12 mdr.: 52.035 kr. Totalomkostninger i 24 mdr.: 87.975 kr. Ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift, forsikring, dæk, brændstof. Vist med ekstraudstyr. Læs mere på vwsf.dk/privatleasing
Inkl. service og reparationsabn., der omfatter foreskrevne serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Ekskl. forbrugsvæsker, dæk, eftermonteret udstyr, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, interiør, lygter, spejle og glas, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. forsikring eller som følge af udefrakommende omst., tyveri, hærværk, punkteringer mv. Se vilkår på semler.dk/servicevilkår/privatleasing
Leasing udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer og fejl.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk